HABERLER

AİLE SAĞLIK MERKEZLERİ AÇILIŞI

Serdivan 32 evler Aile Sağlık Merkezi ile Serdivan Beşköprü Adem Sertatlı  Aile Sağlık Merkezlerinin açılış törenlerine Vali Mustafa Büyük, Milletvekilleri Hasan Ali Çelik, Ayhan Sefer Üstün, Şaban Dişli, Recep Yıldırım, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları,  Daire Müdürleri ve Vatandaşlar katıldı.İl Sağlık Müdürü Hasan Bektaş yaptığı açılış konuşmasında, Sağlık Bakanlığının sağlıkta dönüşüm projeleri kapsamında ilimizde toplam 12 sağlık ocağının hizmete açıldığını söyledi.

Milletvekili Şaban Dişli ise, ‘‘Türkiye’nin potansiyelini açığa çıkardık. Bunlar daha öncede yapılıyordu. Hedefimiz 2023 yılında dünyanın en büyük 19 ekonomisi arasına girmek. Bu gün açacağımız iki Aile Sağlık Mekezi’nin vatandaşımıza hayırlı olmasını diliyorum’’ diye konuştu.

Vali Mustafa Büyük yaptığı konuşmasında, her alanda yatırımların devam ettiğini söyleyerek, ‘‘Bu şehri hayat standartları yüksek bir kent haline getirmeye çalışıyoruz. Her alanda hizmet artırmaya gayret ediyoruz. Sağlıkta dönüşümü bütün vatandaşlarımız biliyor. 2. ve 3. kademe sağlık kuruluşlarının yükü hafifledi. 1. kademe sağlık kuruluşları da artık en iyi hizmeti verebiliyorlar’’ dedi.

Konuşmaların ardından iki Aile Sağlık Merkezlerinin açılışlarını Vali Mustafa Büyük, Milletvekilleri ile birlikte törene katılan protokol üyeleri gerçekleştirdi.
Vali Mustafa Büyük,  Beşköprü Adem Sertatlı Aile Sağlık Merkezini yaptıran hayırsever işadamı Abdülsemih Sertatlı’ya bir plaket takdim etti.