HABERLER

IGSAŞ AİLE GÜNÜ

İGSAŞ Aile Günü Kırkpınar Sapanca'da yapıldı. IGSAŞ çalışanları kahvaltı ile başlayan gün boyunca çeşitli animasyonlar ile yarışırken, Orkestra Aqua nın şarkıları ile eğlendiler. Barbekü ile devam eden gün boyunca çalışanlar ve aileleri Sapanca gölünün huzurlu doğası ile dinlendiler. 
Organizasyonda Firstgate,yiyecek ve içecek hizmeti, Ses,Sahne Sistemleri, DJ, Animasyon Ekipleri, Alan Süsleme, Oturma Grupları, Malzeme Kiralama, Özgün etkinlik görselleri tasarım ve üretimi,  alan süsleme,Orkestra temini konularında hizmet verdi .

İGSAŞ HAKKINDA

İstanbul Gübre Sanayi A.Ş. (İGSAŞ), 1971 yılında Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bir kamu kuruluşu olarak kurulmuştur.Temeli 1974 yılında atılan, 1977 yılında tesisleri bitirilerek amonyak ve üre üretimine başlayan İGSAŞ; özelleştirme kapsamında, 18.03.2004 tarihinde Yıldızlar Yatırım Holding A.Ş. tarafından satın alınmıştır.

IGSAŞ 40 Yaşında

İgsaş, tam 40 yıldır toprağın bereketi, çiftçinin mutluluğu için çalışıyor. Yıldızlar Holding bünyesinde faaliyet gösteren İgsaş; amonyak, kompoze gübre ve Türkiye’de tek üre gübre üreten firma olma özelliği taşıyor. Yaptığı teknolojik yenilikler, ürün ve hizmet kalitesini yükseltmedeki başarısı ile 22. Uluslararası “Teknoloji ve Kalite Ödülü” nü kazanan İgsaş, 40 yaşını kutluyor.