HABERLER

AGDAŞ BOĞAZ GEZİSİ

25 Haziran Cumartesi günü ‘AGDAŞ 2011 Aile Günü’ etkinliği olarak  İstanbul ‘a Boğazda tekne gezisi düzenlendi. Yaklaşık 200 kişinin katılımı ile gerçekleşen Boğaz turu tekne gezisi İnsan Kaynakları & Kalite bölümü tarafından düzenlendi. Başta Agdaş Genel Müdürü Sn. Kenan DEMİR olmak üzere, Teknik İşler Genel Müdür Yardımcısı Taner İNAL, Yönetim Kurulu Üyesi Sedat ARAS, çeşitli bölüm müdürleri ve AGDAŞ çalışanlarının aileleri ile birlikte katıldıkları gezi oldukça eğlenceli geçti. Organizasyon Adapazarı’ndan otobüsler ile İstanbul’a yolculuk ile başladı.

 Üsküdar Paşa Limanı’ndan Semiramis 2 teknesi ile gerçekleştirilen  tekne turu gezisi  AGDAŞ Genel Müdürü Sn. Kenan DEMİR ‘in konuşması ile başlarken, Erguvanlar Derneği Başkanı Hüseyin EMİROĞLU rehberliğinde boğazdaki tarihi eser, yalı ve çeşitli mekanların tanıtımı ile devam etti.
 Yenilen öğlen yemeği ardından dj müzik eşliğinde eğlenen AGDAŞ çalışanları ve aileleri boğazın tadını çıkararak ,keyifli bir cumartesi günü geçirdiler. 

AGDAŞ HAKKINDA
21 Aralık 1993' de Adapazarı belediyesinin en büyük hissedarı olarak kurulan Agdaş belediyenin maddi imkansızlıklarına rağmen camili bölgesinde yatırımlarını tamamlamıştır.

Eylül 2001' de belediye hisselerinin büyük kısmını özel bir şirkete devrederek özelleştirme yolunda ilk ciddi adım atılmıştır. fakat buna rağmen yatırım planları istenilen seviyede gerçekleştirilememiş ve nisan 2003 Erdem Holding çoğunluk hisseleri alarak faaliyetlere hız kazandırmıştır. 

Sermayesi 11 trilyon tl. olan Agdaş 29 mayıs 2003 şehir içi dağıtım projesinin temelini atmış ve planlananın çok ötesinde bir gerçekleşme ile 29 ekim 2003' de yatırım yapılan bölgelere gaz vermeyi planlamış ve başarmıştır. Agdaş, cumhuriyetimizin 80.yıldönümüne rast gelen 29 ekim 2003 tarihinde yatırım yapılan bölgelere, gaz verilmeye başlanmıştır. Epdk'dan 30 yıl süresince şehir içi gaz dağıtım lisansına da sahiptir.