HABERLER

AHMET EFE UZAK SÜNNETİ

Tanınmış işadamlarından Platin Döviz ve Kuyumculuk'un sahibi Fadıl Uzak, biricik oğlu Ahmet Efe'yi muhteşem bir törenle sünnet ettirdi.Ahmet Efe görkemli bir sünnet töreniyle delikanlı oldu 'Muhteşem Yüzyıl' gibi İşadamı Fadıl Uzak'ın biricik oğlu Ahmet Efe, 'Muhteşem Yüzyıl' dizisini andıran ve saltanat düğünlerini aratmayan bir cemiyetle delikanlılığa adım attı. 
İlimizin tanınmış işadamlarından Platin Döviz ve Kuyumculuk'un sahibi Fadıl Uzak, biricik oğlu Ahmet Efe'yi muhteşem bir cemiyetle sünnet ettirdi. Fadıl ve Ayça Uzak çiftinin yakışıklı oğulları Ahmet Efe'nin sünnet töreni eşine az rastlanır bir etkinliğe ve katılıma sahne oldu. Uzak Ailesi'nin Yağbasan köyündeki çiftlik evinde düzenlenen cemiyete yaklaşık bin 500 seçkin davetli katıldı. 

300 kişiyle hizmet 

300 kişinin hizmet verdiği çiftlikteki sünnet cemiyetine protokol üyeleri de büyük ilgi gösterdi. Vali Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, askeri yetkililer, siyasiler, işadamları ve sivil toplum kuruluş temsilcileri sünnet törenine katılarak Uzak Ailesi'ni ve delikanlılığa adım atan Ahmet Efe'yi tebrik etti. Müzik ziyafeti çekildi Fadıl ve Ayşe Uzak çifti davete katılan konuklarıyla yakından ilgilendi. 
Canlı müzik eşliğinde davetlilere ziyafet çekilirken, uzun süre hafızalardan silinemeyecek renkli görüntüler oluştu.
 Mehter Alayı eşliğinde alana giren Ahmet Efe, davetlilerce alkışlarla karşılandı. Ahmet Efe'yi bu mutlu gününde arkadaşları da yalnız bırakmadı. Uzak Ailesi, bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan konuklarına teşekkür etti.

kaynak:www.carkhaber.com