HABERLER

CEBİR SAĞLIK AÇILIŞI

Cebir Ortak Sağlık ve İş Güvenliği Birimi 16 Ağustos 2012 tarihinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan yetki belgesini alarak İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda Sakarya’ya hizmet vermeye başlamıştır. Cebir Sağlık açılış töreni; SATSO Başkanı Mahmut KÖSEMUSUL, SGK İl Müdürü Nurten CANBASOĞLU, SATSO Kadın Girişimciler Grubu Başkanı İffet HACIEYÜPOĞLU, 1.OSB Müdürü Ahmet ÇUBUK, SSMMMO Başkanı Selahattin ÇAKIRSOY, Cebir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şafak AYDIN ile çok sayıda Sanayici ve davetlinin katılımı ile 21 Kasım 2012 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Cebir Grup Yönetim Kurul Başkanı Şafak AYDIN açılış konuşmasında :“Cebir OSGB, uzman kadrosuyla, tüm sektörlerin ‘Sağlık ve Güvenlik’ alanındaki ihtiyaçlarına yönelik ‘Önce İnsan, Önce sağlık, Önce İş Güvenliği’ sloganıyla hizmet vermektedir” dedi. Yönetim Kurulu Başkanı Şafak AYDIN şöyle devam etti; “Cebir OSGB olarak, İşyeri Hekimliği Hizmetleri, Mobil ve Sabit Sağlık Taramaları, İş Güvenliği Uzmanlığı  ve Saha Uygulamaları Hizmetleri, Eğitim Hizmetleri, Çalışma Müşavirliği ve Danışmanlığı olmak üzere bir çok alanda faaliyet göstermekteyiz.”

Sakarya ekonomisinde hizmet sektörünün payının artış gösterdiğine dikkat çeken Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Kösemusul, “İş varsa sağlık ve güvenliğin önemi bir kez daha ortaya çıkıyor. Bu anlamda yeni çıkan yasayla bu tür oluşumların firmalara bu alanda destek vermesi oldukça önemli. Girişimde bulunan Cebir Grup’a teşekkür ediyor, başarıların devamını diliyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Başkan Kösemusul, heyetle birlikte hizmet binasını gezdi.