HABERLER

SEDAŞ "AYRIŞMA PROJESİ"

Sakarya,Kocaeli, Bolu ve Düzce illerindeki 808 çalışanıyla bir araya gelen SEDAŞ, “Ayrışma Projesi”nin detaylarını ve yeni kurulacak perakende satış şirketi SEPAŞ’ı çalışanlarına duyurdu. SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven’in ev sahipliğini yaptığı toplantıda, 2012 yılı sonunda uygulamaya geçecek olan projenin detayları aktarıldı. 

Akkök CEO’su ve SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Berkman, Akenerji Genel Müdürü ve SEDAŞ Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Ümit Danışman ve SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vratislav Domalip’in de katıldığı toplantıda SEPAŞ’ın kurulumu ile ilgili detaylar paylaşılırken, çalışanların proje hakkında bilgilendirilmeleri sağlandı.

Gecede bir konuşma yapan SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, SEDAŞ’ın başarısına katkıda bulunan tüm şirket çalışanlarına teşekkür ederek, “Her geçen gün artan yatırım planlarımız, gelişmekte olan yeni projelerimiz ve büyüyen iş hacmimizle sektörün öncü şirketlerinden biriyiz. SEDAŞ olarak, kısa sürede yakaladığımız başarıyı ve faaliyet gösterdiğimiz alanlarda yarattığımız farkı, çalışanlarımızın özverili çalışmalarına borçluyuz. AKCEZ çatısı altında sizlerin dinamizmi, çalışkanlığı ve azmiyle yine el ele büyük başarılara imza atmaya devam edeceğiz. SEDAŞ ve SEPAŞ olarak çıtayı her zaman olduğu gibi birlikte
daha yükseğe taşıyacağız” dedi.

SEDAŞ ayrıştırma toplantısına ayrıca SEDAŞ Yönetim Kurulu Üyesi ve Finans Direktörü Roman Grunt, Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan, Satış Direktörü Rostislav Diza, Regülasyon Direktörü Hulusi Kara, Ortak Hizmetler Direktörü Mehmet Hilmi Karan ile Akkök İnsan Kaynakları Direktörü Şerife Füsun Ömür, Akenerji İnsan Kaynakları Direktörü Sevilay Uçar, SEPAŞ Yönetim Kurulu Üyelerinden Jaroslav Berger, Jindrich Weiss, SEDAŞ’ın grup ve departman müdürleri ile müşteri hizmetleri merkezleri sorumluları, TES-İŞ Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Kabaloğlu ve TES-İŞ Yönetim Kurulu üyeleri de katıldılar.

Tüm çalışanların katılımıyla gerçekleşen toplantının ardından, SEDAŞ çalışanları yeni yıl
kutlaması da yaparak keyifli bir gece geçirdi.