HABERLER

FORD OTOSAN YILBAŞI ORGANİZASYONU

Ford Otosan Fabrika Müdürlüğü 2013 Yılını Sapanca Güral Otel'de karşıladı. Geceye katılan misafirler Deniz Çevik ve Orkestrası' nın performansı ile keyifli bir akşam geçirdiler. 

FORD OTOSAN HAKKINDA Türkiye Otomotiv sektörünün öncü kuruluşlarından olan Ford Otosan,1959 yılında Otosan A.Ş. olarak kurulmuş ve sektörde faaliyet göstermeye başlamıştır. 

1998 yılında Ford Motor Company ile imzalanan ortak anlaşması sonrasında şirketin ismi Ford Otomotiv Sanayi A. Ş.yani Ford Otosan olarak değiştirilmiştir. Ford Otosan’ın Türkiye’de 4 tesisi bulunmaktadır.

1998 yılında 750 Milyon € yatırımla inşasına başlanan ve 2001 yılında devreye alınan Kocaeli fabrikasında orta ticari araç Transit ve hafif ticari araç Transit Connect üretimi yapılmaktadır.

Eskişehir İnönü fabrikasında Cargo kamyon, motor ve aktarma organları üretimi yapılırken, İstanbul Kartal’da ise Türkiye’nin en büyük yedek parça dağıtım merkezi olan Servis ve Yedek Parça bölümü bulunmaktadır. İstanbul Acıbadem’de ise Satış Pazarlama, Mali İşler ve Takım Kalıp bölümleri faaliyetlerini sürdürmektedirler. Ford Otosan Türkiye’de Ka’dan Cargo’ya kadar geniş ürün yelpazesi ile otomotiv sektörünün tüm ana segmentlerinde yer almaktadır. Ayrıca Türkiye çapında 63 3S (satış, servis ve yedek parça) ve 41 2S (servis ve yedek parça) bayisi ile tüketicilere hizmet vermektedir.