HABERLER

WELLBORN HOTEL'DE YENİ YIL GECESİ

WELLBORN HOTEL, Yonca Lodi ile 2013’e merhaba dedi.

İş adamı Haluk Ulusoy tarafından Kocaeli’ne kazandırılan 5 yıldızlı Wellborn Luxury Hotel, resmi açılışını yılbaşı galasıyla yaptı. Yılbaşı eğlencesi için Wellborn’u tercih edenler yeni yıla Yonca Lodi ile girdi. Gerek mimarisi, gerek sunduğu konfor ile daha açılmadan ses getiren Wellborn Luxury Hotel, yeni yılı görkemli bir balo ile kutladı. Yılbaşını Wellborn’de geçiren Kocaelililer, 2013’e de ünlü şarkıcı Yonca Lodi’nin şarkılarıyla girdi. 

İş adamı Haluk Ulusoy’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen yılbaşı programı Seka Balo Salonu’nda saat 20.00’da başladı.130 personelin hizmet ettiği 300 kişi kapasiteli Seka Balo Salonu’nu dolduran Kocaeliler, ilk olarak Ada Orkestrası, DJ ve oryantal şovlar eşliğinde yemeklerini yedi. 

En ince ayrıntısına kadar düzenlenen ve kırmızı renklerin hakim olduğu salonda eğlenmeye gelenler, hem keyifli bir gece geçirdi hem de afiyetle yemeklerini yedi. Müziğin bol olduğu gecede 25 yılını bu mesleğe veren şef Ayhan Kale’nin usta ellerinden çıkan birbirinden renkli ve lezzetli menüler eğlenmeye gelen herkese 
unutulmaz tatlar sundu.

Gecenin sonuna doğru ise ünlü sanatçı Yonca Lodi sahne aldı. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Yonca Lodi, gecede eğlenenlere parçalarıyla unutulmaz dakikalar yaşattı. Saatler 00.00’ı gösterdiğinde ise kadehler yeni yıl için kalkarken mutlu ve huzurlu bir yıl geçmesi için dilekler dilendi, herkes sevdiklerine sarılıp yepyeni bir yıl için temennilerde bulunuldu.