HABERLER

KORUMA A.Ş. DENİZLİ TESİS AÇILIŞI

1963 yılından bu yana Kocaeli’ndeki tarım ilaçları ve kimyasal ürünler başta olmak üzere bugün beş farklı sektörde faaliyet gösteren Koruma Şirketler Grubu Türkiye’deki üçüncü fabrikasını Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün katılımıyla Denizli’de hizmete açtı. 

Koruma Şirketler Grubu, 20 milyon dolarlık yatırımla Denizli’nin Honaz ilçesinde, toplam 63 bin metrekare alana kurulu üçüncü fabrikasını 30 Haziran 2012 günü törenle açtı. Denizli fabrikası, Koruma Şirketler Grubu’nun Kocaeli ve Hatay Kırıkhan’dan sonra üçüncü fabrikası olma özelliğini taşıyor.

Koruma Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı, başta kimya olmak üzere, tarım ilaçları, lojistik, temizlik ürünleri, inşaat, ambalaj ve turizm sektörlerinde yatırımlar yaptıklarını belirterek, “Dünyanın büyüyen en önemli ekonomilerinden biri olan Türkiye’de sanayinin, üretimin ne denli önemli olduğunu biliyoruz. 63 yıldan bu yana her zaman daha fazla üretmeye, faaliyet gösterdiğimiz alanda en iyi ürün ve hizmetleri üretmeye ve ülkemize yatırım yapmaya gayret ettik. Denizli’deki fabrikamızı da bu hedefler doğrultusunda Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün katılımıyla birlikte ülke ekonomisinin hizmetine sunacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.