HABERLER

IVECO BAYRAKTAR BAYİ AÇILIŞI

Iveco Araç ailesine yeni katılan Bayraktar Otomotiv  Erenler’deki yeni showroomunu hizmete açtı. Yeni tesisin açılışında bir konuşma yapan Iveco Araç Yönetim Kurulu Üyesi Maurizio Maneraşunları söyledi:"Sakarya potansiyelimizi daha iyi kullanmamız gereken en önemli illerimizden bir tanesi. Gerek coğrafi lokasyonu gerekse sanayi, tarım ve ticaretin şehirde hızla ilerlemesinden ötürü önümüzdeki dönemde Iveco için ideal bir pazar olacağı inancındayım. 

Bayraktar Otomotiv’in ticari araç segmentinde yıllardan beri gelen tecrübesi ile bu hedefe daha kolay ulaşacağımızı düşünüyorum. Dolayısı ile Bayraktar tarafından Sakarya’nın önemli bir ticaret noktasında konumlanan bu showroomu açıyor olmaktan mutluluk duyuyorum." Maurizio Manera, Iveco olarak 3.5 ton ve üstü segmentde bazı illerde pazar paylarının % 15 mertebesine çıktığını Sakarya’ya da bu başarıyı taşımak istediklerini söyledi. Törene çok sayıda kamu yetkilisi ve davetli katıldı. 

Törende daha sonra söz alan Bayraktar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bayraktar ise yaklaşık 30 senedir ticari araç sektörün içinde olduklarını, müşterilerine her konuda çözümler sunmayı amaçlayan bir anlayışla çalıştıklarını ve geniş ürün portföyüyle Iveco’nun bu konuda doğru bir tercih olduğunu düşündüklerini belirtti. Levent Bayraktar sözlerine şöyle devam etti; “Bizi bu günlere getiren her zaman müşteri memnuniyetini 1 numaralı önceliğimiz olarak benimsememiz oldu. Bununla ilgili defalarca ödül aldık. Aynı ilkelerle Iveco müşterileri için de çalışmaya devam edeceğiz ve umarım bu birliktelik uzun yıllar devam edecek”