HABERLER

YENİKENT İFTARI

Yenikent İftarı Yeni Parkta Yapıldı
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca mahallelerde gerçekleştirilen iftar programlarının sonuncusu Yenikent’te, yine belediye tarafından yaptırılan Yenikent Parkı’nda gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen iftar programına ilgi bir hayli yoğun oldu. Yenikentliler, Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu iftar çadırında hep birlikte iftar yaptılar. Gerçekleştirilen iftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Yenikentlilerle iftar sofrasında buluşan Başkan Zeki Toçoğlu, Yenikent’e verdikleri sözleri yerine getirdiklerini söyledi. 40 bin metrekare alan üzerine yapılan Yenikent Parkı’nın Yenikentlilerin hizmetinde olduğunu belirten Başkan Toçoğlu, parkın içerisine kültür merkezi de yapacaklarını ve bunun için yakında ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Yenikent daha çok tercih edilecek
Yenikent Parkı’nın bölgede yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılayacağını söyleyen Başkan Toçoğlu, Yenikentlilerin kendilerine güvenmelerini istedi. Zeki Toçoğlu, “Biz seçimler öncesinde bölgemize dair sözler vermiştik. Şimdi verdiğimiz bu sözleri yerine getiriyoruz. Yenikent’e 40 bin metrekarelik bir park kazandırdık. İnşallah çok yakında kültür merkezinin de temelini atacağız. Yenikentliler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bize güvenmeye devam etsinler. Biz Yenikent’in sorunlarının hepsini biliyoruz. Kimse merak etmesin, o sorunların hepsini giderceğiz. Yenikent’e yeni yeni yaşam alanları kazandıracağız. Yenikent’i daha tercih edilebilir hele getireceğiz” dedi.

İçerisinde her şey var
Yenikent Parkı’nın içerisinde basketbol, voleybol ve futbol sahaları da yer alıyor. 33 bin metrekaresinin yeşil alan olduğu parkta, 1.5 kilometre uzunluğunda bir yürüyüş yolu da var. Parkta ayrıca fitnes aletleri, piknik masaları ve bir adet kır kahvesi de bulunuyor. Parkı gezen Yenikentliler, böyle bir parkı Yenikent’e kazandırdıkları için Başkan Zeki Toçoğlu’na ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorlar.

Yenikent parkı çok beğenildi
Yenikent iftarına katılan ve ardından parkı gezen AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün de Yenikent Parkı’nın çok güzel olduğunu söyledi. Üstün, “Yenikent çok daha güzel hale geliyor. Bu parkta emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi. AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu da parkı çok beğendiğini söyledi. Başkan Toçoğlu’na ve Ayhan Sefer Üstün’e Yenikent’e katkılarından dolayı çiçek takdim eden Camili Muhtarı Yunus Özçelik ise, “Burada çok güzel bir iftar yaptık. Ayırca parkımız da hizmete açıldı. Bize her türlü desteği veren Başkanımız Zeki Toçoğlu ve milletvekillerimize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 
kaynak: www.sakarya.bel.tr