HABERLER

NEW HOLLAND TIER-3 LANSMANI

New HollandTIER-3 standardındaki yeni ürünlerinin Doğu Marmara Lansmanı YILMAZ TRAKTÖR tesislerinde gerçekleştirildi . Türk çiftçisinin en çok tercih ettiği traktör markası New Holland, 50 ila 100 HP arasındaki bütün yerli üretim traktörlerini, daha az karbon emisyonu sağlayarak çevreye daha duyarlı olan Tier-3 motorla yeniledi. Yenilenen yüzü ve geliştirilen donanımıyla SAKARYA’LI çiftçinin karşısına çıkan New Holland traktörleri; yüksek performans, güçlü donanım, üst seviyede dayanıklılık ve uygun fiyatlar sunuyor. New Holland, tüm modellerde gerçekleştirdiği yenileme çalışmalarıyla, çiftçilerin beklentilerini en iyi şekilde karşılamayı hedefliyor.

T480 modeli hariç 2011’de pazara sunulan tüm yerli modellerde bulunan turbo intercooler özelliği sayesinde New Holland traktörleri, yakıtın daha etkili kullanımını ve performansın daha yüksek olmasını sağlıyor. Kurulduğundan beri tüketicilerin ihtiyaçları doğrultusunda stratejisini belirleyen ve bu anlayıştan yola çıkarak araştırma-geliştirme faaliyetlerini ve Türkiye’nin 78 ilinde gerçekleştirdiği satış sonrası hizmetlerini yürüten New Holland, 444 0 648 numaradan ulaşılan Çağrı Merkezi’yle tüketicisine 7/24 destek ve hizmet sağlıyor.

New Holland’ın SAKARYA’DA 300 kişinin katılacağı toplantıda tanıttığı ürünler arasında; yenilenen görüntüsüyle TT Serisi, 56s Serisi, çiftçeker seçeneğiyle geliştirilen T480, TDD ailesine yeniden katılan 75 HP gücündeki TD75D, 88 HP gücündeki TD90D ve 98 HP gücündeki TD100D yer alıyor.

Turbo intercooler özelliğiyle yeni 8000 Serisi motorlar

New Holland yeni 8000 Serisi motorlarında, turbo intercooler özelliğini standart olarak sunuyor. Daha iyi performans ve daha az yakıt tüketiminde etkili olan intercooler özelliği, yakıtın daha etkin bir şekilde kullanılmasına katkıda bulunuyor. Turbo ünitesi ise atık gazların dışarı atılması sırasında silindir içine alınan hava miktarının arttırılmasına yarıyor. Bu iki donanımın birleşmesiyle birlikte, yakıt ve hava karışımının en ideal şekilde silindirler içine alınmasını ve bu sayede yakıttan maksimum sağlanmasını mümkün kılıyor.

En çok tercih edilen TT Serisi yenilendi

Özellikle tarla ve taşıma işlerinde pratikliği ve konforlu yapısıyla Türkiye’nin en çok tercih edilen serilerinden New Holland TT Serisi, yeni nesil çevreci Tier-3 motoru, yenilenen etiket tasarımı ve yeni kaportasıyla modern bir görüntü sunuyor. TT Serisi, geliştirilmiş ve güçlendirilmiş yeni  fren sistemi ve TT Serisi’nin bütün modellerinde standart olarak bulunan turbo intercooler özelliği ile daha da güçlü br performans sunuyor. TT Serisi’nin yeni model gösterge paneli; motor devri, yakıt miktarı, motor sıcaklığı gibi önemli bilgileri analog olarak, kuyruk mili devri, çalışma saati gibi bilgileri de dijital ekranda okunmasına olanak veriyor. Sürücü konforunu arttıran, ergonomik kullanım kolaylığı sağlayan kabin, tüm modellerde olduğu gibi artık 2 adet hidrolik güç çıkışı ile birlikte TT50 modelinde de isteğe bağlı olarak sunuluyor.

 T480; ekonomik, kıvrak ve artık çiftçeker...

2 adet hidrolik güç çıkışı, 48 HP’lik çevre dostu Tier-3 emisyon seviyesine sahip sessiz motoru ve yeni çiftçeker seçeneğiyle T480, standart olarak bulunan ileri-geri mekik kolu sayesinde 8 ileri 8 geri transmisyon sunuluyor. Tekçeker modelinde ise, T480’in 8 ileri 2 geri transmisyonu 35 km/s’lik ilerleme hızıyla nakliye işlerinin en hızlı şekilde bitirilmesini sağlıyor. Hem tekçeker, hem çiftçeker modellerinde isteğe bağlı olarak sunulan dar seçenekleri, bağ ve bahçe sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik geliştirildi. T480’in gösterge panelinin arkasına yerleştirilmiş yeni tasarıma sahip 54 litre kapasiteli yakıt deposu ile yakıt dolumu kolaylıkla yapılabiliyor. Kaporta altı susturucu ve yatay egzost tasarımı sayesinde ağaç altı çalışmalarda kıvraklık sağlayan T480, Lift O-maticTM sistemi, çizi sonlarında hidrolik ayarlarını bozmadan aynı ayarlar ile tekrar çiziye girebilmeye imkan veriyor. Hem motor devrine hem de tekerlek devrine bağlı çalışabilme özelliğine sahip kuyruk mili sistemiyle T480, yüksek performans elde edecek şekilde tasarlandı.

 Yenilenen 56s Serisi

Yılların deneyimini modern görüntüyle birleştiren 56s Serisi, 55 HP, 65 HP ve 75 HP güçlerinde  3. nesil, yüksek teknoloji motora sahip 56s Serisi,  standart turbo intercooler donanımlı motoru ve 8 ileri  2 geri  transmisyonuyla  çiftçilerin hizmetine sunuluyor. tekçeker ve çiftçeker, kabin ve gölgelik seçenekleriyle yenilenen 56s Serisi, arttırılmış fren balata sayısı ile daha etkin frenleme olanağı tanıyor.