HABERLER

AKGIDA AİLE GÜNÜ

Geleneksel Akgıda Aile Günü Organizasyonu 6000 kişi Sakarya Nehirland Tesislerinde ,1000 kişi ise Lüleburgaz Büyükkarıştıran'da yapıldı. Akgıda çalışanları aileleri ile BBQ keyfi yaşarken kurulan animasyon alanlarında eğlenme fırsatı buldu. Yapılan ödül töreninde ise Akdıda ödül yönetim sistemi içerisinde başarılarından dolayı hak kazanan çalışanlara ödülleri dağıtıldı.

Piknikte konuşan Ak Gıda Grup Başkanı Mehmet Tütüncü, firmanın ülke çapında önemli bir yere geldiğini söyledi. Başarının tüm çalışanlara ait olduğunu vurgulayan Tütüncü, "İyi ki varsınız. Hep birlikte daha ileriye elele gideceğiz. Unutmayın biz büyük bir aileyiz"dedi.

 Pikniğe katılan AK Gıda personeli gün boyu resim yarışması, animasyonlar, rodeo, halk oyunları, tavla gibi bir çok sosyal aktivitelerde bulundu. Birbirinden leziz yiyeceklerin bulunduğu piknik neşe içerisinde geçti.
Organizasyonda Firstgate,Animasyon ekipleri, catering hizmeti, menü seçimi, tüm proje görselleri tasarımı veüretimi, ses ve sahne sistemleri,ekipman kiralama,orkestra temini, fotoğraf vevideo hizmeti, güvenlik hizmetleri ve sağlık hizmetleri konularında hizmet verdi .