HABERLER

BURSA ECZA DÜZCE ŞUBESİ AÇILIŞI

Bursa Ecza Koop ( BEK ) 16.Şubesi, Düzce'de Kültür Mh. Mehmet Akif Cd. No:65  adresinde açıldı. 1979 yılından beri faaliyet gösteren BEK, Mükemmellikte Yetkinlik 3 yıldız belgesi sahibi.

Açılışta Yönetim Kurulu Başkanı Ecz.Ebubekir Beyri açılışta kısa bir konuşma yaptı.Faaliyet gösterdiği alanda pazar lideri konumundaki Bursa Ecza-Koop’un ortaklarının desteği ile emin adımlarla çok daha iyi yerlere geleceğine ve paylarının daha da artış göstereceğine inandıklarını söyledi.

Beyri Ayrıca şunları ilave etti;
 “Kooperatifler minimal kar seviyesi ile rekabet ortamını eczacılar lehine çevirmek amacında. Türkiye geneline yayılarak da hizmeti daha kaliteli hale getirme çalışması var. Bursa Ecza-Koop’un 2011 yılının başından itibaren hayata geçecek daha başka yeni şube açılışı projeleri mevcut. Bu projeler eczacılarımıza daha fazla katkı sağlayacaktır.
Rekabet ortamında örgütlü yapıyı ayakta tutmak gerekiyor. Bursa Ecza-Koop ürettiği ne kadar artı değer varsa bunu ortaklarına yansıtır. Yapmamız gereken tek şey kuruma güven ve geleceğe yatırımdır.”

Organizasyonda Firstgate, Ses Sistemleri, Ekipman Kiralama, Catering Hizmeti, Personel Temini, Çadır Kiralama, Alan Süsleme, Karşılama Müziği konularında hizmet verdi .