HABERLER

HO-WON AİLE GÜNÜ

İzmit Seka Kampında düzenlenen Aile Günü`ne, Ho-won çalışanları ve aileleri katıldı. Aile Gününde bir araya gelen çalışanlar, bu kez araçlarda yada fabrikada üretim bantlarının başında değil, kurulan oyun sahalarında eşleri ve çocuklarıyla birlikte vakit geçirdi. Ada Orkestrası ve DJ Caner ile renklenen günde çalışanlar yarışmalar ile kıyasıya yarışırken, çeşitli animasyon aktiviteleri ile doyasıya eğlendiler. İkramlar Barbekü, meyve ve dondurmalar ile devam etti.

HOWON HAKKINDA

2007 yılı sonlarında % 100 Kore ortaklığıyla kurulan firma ; Hyundai firması için otomobil kaporta, şasi ve çeşitli gövde parçaları gibi preslenmiş oto metal aksam üretimini HO WON  markasıyla yapmaktadır.
Kocaeli 'nde sahip olduğu arazileri üzerine yaklaşık  30.000 m2'lik  kapalı alanda kurduğu  tesislerinde 2008 ortalarında  üretime geçmiştir.
Otomotiv sektörünün ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacı ve  Kalite ve temel değerlerinden ödün vermeden, güçlü bilgi birikimini teknoloji ile birleştirerek, ürün ve hizmetleriyle fark yaratarak, marka imajını dünya pazarlarına açmak ve pazar payını geliştirme  Misyonu  ile faaliyetlerimizi sürdürmektedir.