HABERLER

OTOMOTİV ŞEHRİ SAKARYA LANSMANI

Sakarya Otomotiv Sektörü Bölgesel İnovasyon Stratejileri Rapor Lansmanı 23 Kasım 2012 Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi' nde düzenlendi.

Programına katılan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın Türkiye'de değil dünyada akredite olmuş yani 5 yıldızlı odalardan biri olduğunu belirterek, "Türkiye kendi markasıyla araba üretecek konuma gelmiştir, bunun yeri de Sakarya'dır. Otomotiv şehri Sakarya olmalıdır. Sakarya bunu hak ediyor" dedi.

SAKARYA OTOMOTİV SEKTÖRÜ BÖLGESEL İNOVASYON STRATEJİLERİ RAPOR LANSMANI

SATSO tarafından Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen programa Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever'in yanında, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ile MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata'da katıldı. Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun yanında çok sayıda ilçe kaymakam, belediye başkanı, bürokrat ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile iş adamları katıldı.

Programa Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever'in yanında, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ile MHP Sakarya Milletvekili Münir Kutluata'da katıldı. Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun yanında çok sayıda ilçe kaymakam, belediye başkanı, bürokrat ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile iş adamları katıldı.

Programın sonunda; Valilik, Büyükşehir Belediyesi, Üniversite ve SATSO arasında işbirliği protokol imzalandı. SATSO tarafından Sakarya Otomotiv Sektörü Bölgesel İnovasyon Stratejileri Rapor Lansmanı'nda emeği geçen paydaşlara plaket verildi.