HABERLER

SAKARYASPOR OTOBÜS TESLİM TÖRENİ

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakaryaspor’a tam donanımlı otobüs hediye etti. Otokar firmasına Sakaryaspor için özel olarak yaptırılan Doruk 215T aracı, Sakaryaspor’a teslim edildi. Adapazarı Kültür Merkezi’nin önünde düzenlenen teslim töreninde Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, otobüsün anahtarını ve ruhsatını Sakaryaspor Başkanı Rauf Batuboylu’na verdi. Gerçekleştirilen törene Başkan Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, Sakaryaspor yöneticileri, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, Sakaryasporlu futbolcular, taraftarlar ve çok sayıda Sakaryalı katıldı. Törende bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehir olarak Sakaryasporumuzun destekçisiyiz. İnşallah bu güzel otobüsü güle güle kullanırlar. Sakaryaspor çok köklü ve şehrimiz için çok önemli bir kulübümüz. Biz belediye olarak elimizden geldiğince Sakaryaspor’a destek veriyoruz. İnşallah bu desteklerimiz devam edecek. Sakaryaspor’un eski güzel günlerine geri döneceğine inancım tamdır. Sakaryasporumuzun yöneticilerine ve futbolcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Toçoğlu: Kombine bilet konusunda tam destek

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kombine biletler konusunda da Sakaryaspor’a tam destek vereceklerini dile getirdi. Başkan Toçoğlu, “Biz her zaman ne söylüyoruz? Asla yerine getirmeyeceğimiz konularda söz vermeyiz. Söz verdik mi de yerine getiririz. Göreve geldiğimiz zaman otobüs sözü vermiştik ve bugün bu sözümüzü yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdi bir söz daha veriyoruz, Sakaryasporumuzun başarısı için kombine bilet konusunda da Başkanımıza ve yönetimine tam destek olacağız. Biz belediyeler olarak Sakaryasporumuzun arkasındayız” diye konuştu.

Büyükşehir’e teşekkür

Başkan Zeki Toçoğlu’nun ardından bir konuşma da Sakaryaspor Başkanı Rauf Batuboylu yaptı. Otobüs için Başkan Zeki Toçoğlu’na teşekkür eden Batuboylu, “Bize bu güzel otobüsü tahsis eden Büyükşehir Belediyemize ve değerli başkanımız Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. İnşallah Sakaryaspor önemli başarılara imza atarak, şehrimize güzel sevinçler yaşatacak” diye konuştu. 

Doruk 215T geleceğin teknolojisini sunuyor


Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül de bir konuşma yaparak, yeni otobüs hakkında bilgiler verdi. Basri Akgül, “Doruk 215T’nin güçlü Euro4 model motoru, geleceğin teknolojisini sunarken daha az yakıt tüketimi ve temiz bir dünya sözü veriyor. Doruk 215T, 4 silindirli 215HP gücündeki motoru sayesinde yakıt tüketimini en aza indiriyor ve işletme maliyetlerini makul bir seviyeye getirmek için önemli bir avantaj yaratıyor. Doruk 215T 39 + 1 + 1’lik yolcu kapasitesi, şehirlerarası taşımacılığa uygun yolcu konforu, 5,5 metreküplük geniş bagaj hacmi ve 10 metre uzunluğu ile benzersiz bir performans için tasarlandı” dedi.

Kurban kesilerek bindiler

Konuşmaların ardından otobüsün anahtarını ve ruhsatını Rauf Batuboylu’na teslim eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, otobüse geçerek incelemelerde bulundu. Başkan Toçoğlu, kaptan koltuğuna da oturarak, katılanlara el salladı. Daha sonra yeni otobüs için kurban kesilerek, Sakaryasporlu futbolcular alkışlarla otobüse bindi. Taraftarların tezahüratları arasında, Sakaryaspor kafilesi, kamp yapacakları Kızılcahamam’a uğurlandı.

kaynak: www.sakarya.bel.tr